Veel Gestelde Vragen

Wij bieden goedkope huurauto's aan in alle grote steden van Amsterdam

Inloggen

Veel Gestelde Vragen

Hoe oud moet ik zijn om een auto te huren in Amsterdam
Om een auto te huren in Amsterdam moet u minimaal 21 jaar oud zijn en voor sommige leveranciers moet u 23 jaar oud zijn. In de meeste gevallen moeten bestuurders onder de 25 jaar een extra toeslag voor jonge bestuurders betalen, die kan meer dan € 20,00 per dag kosten, bovenop de afgesproken huurprijs. Zie onze huurvoorwaarden voor details.
Zal ik mijn autoverhuur ophalen op de luchthaven in Amsterdam?
De meeste van onze Amsterdam -leveranciers van autoverhuur bieden ophalen en wegbrengen aan bij hun luchthavenbalies, maar sommige bieden ook ophalen buiten de luchthaven, maar hebben een gratis pendeldienst op de luchthaven om u naar hun autoverhuurdepot te brengen. Er zijn ook meerdere kantoren in het centrum beschikbaar, zodat u de meest geschikte locatie voor uw hotel kunt kiezen. Wanneer u een auto Amsterdam huurt met amsterdam-carhire, laten we duidelijk zien of de ophaallocatie zich op de luchthaven bevindt bij een verhuurbalie of dat het een shuttlebus is.
Welk type auto is het beste voor een vakantie in Amsterdam?
Bij het kiezen van een huurauto in Amsterdam, is het belangrijk om rekening te houden met uw reisbehoeften en te bepalen welk voertuig u nodig heeft voor uw gezelschap tijdens uw reis. Als u van plan bent het grootste deel van uw tijd in Valetta door te brengen, is een compact of middelgroot voertuig wellicht het meest geschikt. Als uw reis een gezinsvakantie is en de bagagecapaciteit een probleem is, overweeg dan om een 7-persoons of een busje te huren.
Kan ik in Amsterdam een auto huren met een voorlopig rijbewijs?
Nee, alle autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken accepteren geen voorlopig rijbewijs. U moet een volledig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren.
Waar kan ik een extra verzekering kopen om het eigen risico te verminderen?
Tijdens het boekingsproces kunt u rechtstreeks bij ons een aanvullende verzekering afsluiten. Dit verkleint uw eigen risico tot nul. Houd er rekening mee dat deze verzekering de borg die op uw creditcard is geblokkeerd voor de huurperiode niet vermindert of verwijdert.
Wat is Collision Damage Waiver?
Collision Damage Waiver / Loss Damage Waiver with excess beperkt de financiële verantwoordelijkheid van de klant voor verlies of beschadiging van het voertuig tot de volgende bedragen, zolang het niet wordt veroorzaakt door nalatigheid van de bestuurder / huurder, of als onderdeel van verzekeringsuitsluitingen.
Hoe kan ik mijn boeking betalen?
We accepteren Visa, Mastercard en American Express voor online betalingen. Houd er rekening mee dat bij het ophalen de lokale leverancier een borg vereist voor het voertuig. Dit gebeurt in de vorm van een bedrag (minimum: eigen risico + btw) dat wordt geblokkeerd op de creditcard van de primaire bestuurder. U moet een creditcard meenemen bij de verhuurbalie